• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Despre uleiurile de masaj

Uleiurile de masaj isi au originea in uleiurile medicinale,la fel ca si la un salon masaj erotic cluj in sine, care a era privit in antichitate mai mult ca o metoda terapeutica decat un simplu mijloc de relaxare.

Uleiurile de masaj nu sunt utilizate doar pentru a spori alunecarea, ci si in scop aromatizant si aforodoziac. Uleiurile se deosebesc intre ele prin proprietatile emoliente si aromoterapice; majoritatea fiind extrase prin presare din diverse plante si flori. Intre ele, se disting uleiurile esentiale, care sunt extrase dintr-o singura planta si respecta proprietatile si aroma acesteia, cum este, spre exemplu, uleiul de trandafir sau uleiul esential de iasomie, care are si proprietati afrodiziace.

Uleiurile utilizate pentru servicii de masaj erotic Cluj Napoca masajele senzuale si erotice difera de altele prin faptul ca au proprietati emoliente mai puternice si arome mai intense, majoritatea provenind din plante recunoscute ca afrodiziace.

Pentru un masaj erotic de cea mai buna calitate, uleiul trebuie ales in asa fel incat sa adauge momentului de relaxare si placere, aroma si senzualitate.