• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masajul Erotic - Terapii si Referinte

Masajul erotic sau masajul senzual este utilizarea unor tehnici de masaj pentru a obtine sau spori excitatia sexuala. Masajele au fost folosite in scopuri medicale de foarte mult timp si utilizarea lor in scopuri erotice are de asemenea o lunga istorie. In prezent, masajul erotic este folosit de unii oameni la ocazii, ca parte a sexului, fie ca preludiu fie ca act sexual final. Masajele erotice includ de obicei masaje in zonele erogene ale corpului pentru a creste excitatia sexuala.  

Zona Focala

Masajele erotice sunt de obicei realizate in zonele erogene ale unei persoane pentru a obtine sau spori excitatia sexuala. In cazul femeilor, cele doua zone focale sunt sanii si pubisul. In cazul barbatilor, zona focala o reprezinta organele genitale.  

Masajul Erotic Amator

O gama larga de carti de masaj erotic, casete video, accesorii si lubrifianti sunt comercializate pentru uz privat.  

Terapia prin Sex

Masajul erotic poate fi utilizat ca terapie prin sex, adica un mijloc de stimulare a libidoului sau crestere a abilitatii unei persoane de a raspunde pozitiv la stimulii senzuali. In unele cazuri, masajul erotic poate fi o forma de preludiu fara satisfactie sexuala, cu scopul de a intensifica sensibilitatea unui individ inainte de un alt angajament unde excitatia si realizarea sexuala este scopul.  In alte cazuri, masajul erotic poate fi utilizat in mod profesionist pentru a ajuta barbatii sa abordeze problema ejacularii premature. Metodele folosite pot invata destinatarul sa relaxeze musculatura pelvisului si astfel sa prelungeasca excitatia sexuala si sa sporeasca placerea.  

Neotantra

Neotantra sau sexul tantric este versiunea moderna, occidentala a tantrei. Aceasta include atat interpretarile new age cat si interpretarile occidentale moderne ale tantrei traditionale indiene si budiste. Masajul tantric este o forma de masaj erotic realizat in cadrul acestei „traditii."

Masajul Erotic si Sexual Comercial 

Acestea pot fi furnizate de furnizori independenti, furnizori de servicii sexuale mai vaste sau prin cabinete de masaj organizate sau bordeluri.  Poate lua multe forme, de la tehnici de masaj care au scopul de a integra partea sexuala, partea spirituala si corpul fizic la masajul al carui scop este atingerea unui orgasm prin masaj cu mana, sex oral sau relatie sexuala. Un ”final fericit”(de obicei un masaj cu mana) este uneori oferit ca un adaos la orice alt tip de masaj. Legalitatea masajului sexual comercial variaza in functie de jurisdictie.  

Utilizarea in Medicina

Un anunt publicitar din 1918 Sears, Roebuck and Co. cu mai multe modele de vibratoare. In traditia medicala occidentala, masajul genital al unei femei pana la orgasm de catre un medic sau o moasa era un tratament standard pentru isteria la femei, o suferinta considerata obisnuita si cronica la femei. In 1653, Pieter van Foreest a recomandat tehnica masajului genital pentru o boala numita „boala uterului" pentru a aduce femeia la „paroxism isteric".
Astfel de cazuri au fost foarte profitabile pentru medici, deoarece pacientii nu prezentau riscul de deces, dar aveau nevoie de tratament constant. Cu toate acestea, procedura de masaj vaginal (denumita in general 'masajul pelvic') era obositoare, meticuloasa si consumatoare de timp pentru medici. Tehnica era dificil de stapanit pentru un medic si putea dura ore pentru a atinge „paroxismul isteric". Trimiterea la moase, care a fost o practica obisnuita, insemna o pierdere a afacerii pentru medic si uneori, sotii erau rugati sa asiste.  

Dezvoltarea Vibratorului

O solutie a fost inventarea dispozitivelor de masaj, care au scurtat tratamentul necesar de la ore la minute, inlaturand necesitatea prezentei moaselor si crescand capacitatea de tratament a medicului.
Deja la  rascrucea secolului, dispozitivele de hidroterapie erau disponibile la Bath, si pe la jumatatea secolului al 19-lea, ele erau populare in multe statiuni balneare renumite in Europa si in America.
La 1870, un vibrator actionat de un ceas era disponibil pentru medici. In 1873, primul vibrator electromecanic era utilizat la un azil in Franta pentru tratamentul isteriei.  
In timp ce medicii din acea perioada recunosteau ca tulburarea a aparut din nesatisfactia sexuala, ei nu constientizau sau nu doreau sa recunoasca scopurile sexuale ale dispozitivelor folosite pentru a trata boala.[citat necesar] De fapt, introducerea speculului era mult mai controversata decat cea a vibratorului. 
La inceputul secolului a 20-lea, raspandirea electricitatii in case a adus vibratorul pe piata de larg consum. Atractivitatea tratamentului mai ieftin in intimitatea propriei case a facut vibratorul un aparat domestic popular de timpuriu. De fapt, vibratorul domestic electric era pe piata inainte de multe alte aparate de uz casnic „esentiale"  cu noua ani inainte de aspiratorul electric  si cu 10 ani inainte de fierul electric.
O pagina dintr-un catalog Sears de aparate electrice de uz casnic din 1918 include un vibrator portabil cu anexe, prezentat ca „un serviciu domestic foarte util si satisfacator"

Referinte Culturale

Expresia "final fericit" este un termen colocvial pentru practica unui furnizor care ofera servicii sexuale unui client.
Documentarul din 2009 "Finaluri fericite" urmareste femeile care lucreaza in cabinete de masaj asiatic din Rhode Island, unde prostitutia era legala la data filmarii. Desi filmul se concentreaza pe servicii de masaj complete, sedintele de masaj "freaca si trage" (unde numai stimulari manuale ale penisului sunt oferite) sunt de asemenea acoperite.