• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masaj Erotic in Cuplu Cluj Napoca la Salon Red Lips

Nu exista fantezii neimplinite ci numai fantezii neimpartasite. Daca alegi sa imparti cu partenera ta experienta excitanta a unui masaj erotic, stergi orice inhibitii si deschizi calea spre noi placeri; poti descoperi noi dorinte si poti aduce in viata ta intima idei cel putin interesante. Trupurile voastre se pot bucura deodata de atingere stimulativa, trezind dorinta si pasiune. Ai sansa de a vedea ce gusturi are partenera ta si ea poate invata mai multe despre ceea ce iti doresti tu. Maseuzele se pot schimba intre ele, pentru diversitate si placere mutuala.

Majoritatea lumii presupune ca daca cineva este  la un moment dat intr-o relatie exista lucruri de la care ar fi mai bine sa se abtina. Singura intrebare este: de ce si de la ce? Cu siguranta nu de la o sedinta de masaj erotic, cu atat mai mult cu cat partenera este invitata sa participe. Daca aceasta era una din placerile vietii tale, s-ar putea sa-i faca si ei placere, mai mult decat ti-ai fi imaginat.

In cadrul masajului erotic pentru cupluri, partenera poate alege sa fie o simpla observatore a unei sedinte de masaj erotic, pentru a-si cunoaste mai bine partenerul, pentru a invata tehnicile de masaj care indeplinesc dorintele lui sau poate opta pentru a avea parte si ea de un masaj, bucurandu-se de aceleasi momente de relaxare si placere. Daca doreste, poate participa activ alaturi de maseuza profesionista pentru satisfactia si indeplinirea fanteziilor partenerului si unele din tehnicile deprinse pot fi ulterior utilizate pentru condimentarea propriei vieti intime.                                                                                                             

Exista practic trei categorii de cupluri: prima categorie le cuprinde pe acelea in care barbatul nu i-ar propune o sedinta comuna de masaj erotic iubitei din teama de a nu o jigni si ar merge mai probabil singur, categoria celor care stau pe ganduri si ezita si categoria celor care au norocul de a fi angajati intr-o relatie in care experienta unui masaj erotic in cuplu este un moment de placere si delectare.

Pentru a impiedica instalarea monotoniei si a plictiselii in viata intima, dorintele si fanteziile ar trebui comunicate si indeplinite iar intr-o relatie stabila, bazata pe idei comune, iar o sedinta de masaj erotic in cuplu ar trebui sa fie un real prilej de relaxare senzuala si satisfactie pentru ambii parteneri.