• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Relaxarea prin Masaj - Solutia Ideala

Bunicii nostri nu stiau ce este relaxarea. Nu aveau nevoie de ea! Ritmul frenetic al vietii cotidiene, urbanizarea si dezvoltarea socio-economica au dus la aparitia unei noi stari cu consecinte multiple asupra organismului. Stress-ul...
Scopul relaxarii este de a combate consecintele stress-ului cotidian. Cele mai multe tehnici de relaxare sunt concepute pentru  reeducarea corpului si psihicului pentru a scapa de tensiunea ascunsa. Terapia de relaxare invata, de asemenea, persoanele sa recunoasca usor tensiunea in viata de zi cu zi si mai ales, cum sa faca fata. Atunci cand o persoana este stresata, se activeaza asa-numita reactie  "lupta sau fugi", care determina accelerarea ritmului cardiac, se accelereaza respiratia si creste tensiunea arteriala.
Una dintre principalele cai de atac folosite de terapeuti pentru inducerea relaxarii este respiratia profunda, deoarece tensiunea in sine determina modificari de respiratie. Pe de alta parte, relaxarea este unul dintre scopurile fundamentale ale masajului.

Setul de actiuni manuale exercitate asupra pielii pentru stimularea tesuturilor superficiale precum si a celor profunde, numit in general masaj, duce la inducerea starii de relaxare. In functie de scopul pentru care este destinat, care poate fi terapeutic, igienic, estetic, sportiv sau erotic, masajul este practicat cu tehnici diferite. Masajul are un efect direct asupra pielii si muschilor, si efecte indirecte, datorate actiunii reflexe prin intermediul sistemului neurovegetativ, asupra sistemului cardiovascular si sistemului nervos. Sedintele de masaj au ca scop, de asemenea, inducerea sentimentului de relaxare si bunastare generala si pot ajuta la combaterea efectelor stresului si anxietatii. Masaj terapeutic este indicat intr-un numar de conditii patologice, mai ales in ortopedie si traumatologie, cand este necesar sa se stimuleze muschii dupa o lunga nemiscare. Masajul igienic si masajul estetic sunt utile pentru imbunatatirea conditiilor de eficienta a corpului si armonia liniilor. Masaj pentru un sportiv imbunataste functionalitatea  maselor musculare inainte si dupa concurs, iar majasul erotic, este clar cel care de multe ori ne aduce cea mai mare placere si relaxare.

Stresul ne pandeste la fiecare pas, asadar, un masaj sau o mangaiere este binevenit la orice ora!