• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Trucuri pentru un masaj erotic de vis

De la uleiuri aromate, pana la alegerea luminii din camera sau a fundalul sonor ales totul conteaza! Iata cateva trucuri pentru a-l rasfata pe iubitul tau cu un masaj erotic de vis! 

Pregateste ambientul ideal pentru masaj erotic. Tine cont de elementele de decor care fac dintr-un masaj erotic o experienta de neuitat, cum ar fi temperatura si lumina din camera. Temperatura ideala este cea de 22 de grade Celsius. In ceea ce priveste lumina, apeleaza doar la cea a lumanarilor, care ofera o stralucire magica spatiului si o ambianta relaxanta. Pentru a-i rasfata si simtul mirosului, alege unor lumanari parfumate: aromele de iasomie, scortisoara si trandafir au si efect afrodisiac!

Fundal sonor pentru masaj erotic. Poti opta pentru acordurile de origine celtica, sau cum asiaticii sunt renumiti pentru erotismul cu care realizeaza un masaj, alege o muzica asiatica drept fundal sonor. Nu in ultimul rand, poti opta pentru acordurile senzuale ale muzicii ambientale. 

Produse speciale pentru masaj erotic. Poti realiza masaj erotic Cluj cu trei tipuri de solutii: lotiune, ulei sau esente. Lotiunea de masaj este o crema mai uleioasa, care poate avea si un efect local de incalzire. O aplici, sufli pe zona respectiva, iar ea se incalzeste. Astfel masajul il va face pe iubitul tau sa se topeasca de placere. Ai o gama larga de uleiuri de masaj pentru care poti opta. Esentele de masaj sunt si ele o solutie buna, mai ales daca nu vreti sa va manjiti prea tare cu ulei. Sunt tinute in sticlute mici, iar cateva picaturi sunt suficiente pentru masaj. Incearca aromele cu efect relaxant sau afrodisiac, precum vanilia, gardenia sau ylang ylang.

Obiecte erotice pentru masaj erotic Cluj. In sex shop-uri se gasesc truse speciale pentru masaj erotic ce contin diverse obiecte precum tickler din pene, petale parfumate de trandafir sau stimulatoare speciale electrice.