• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Beneficiile Masajul Erotic

Masajul erotic este o modalitate minunata de a te relaxa si a te conecta cu o alta persoana prin placere intima. Prin Tantra, ne veneram trupul ca un templu al placerii. Aceasta experienta ne va permite sa exploram energia sexuala printr-un preludiu nou, special.

Beneficiile masajului erotic sunt:

1) Trezirea  simturilor si activarea vindecarii corpului.

2) Permiterea explorarii placerii in moduri noi si creeative.

3) Implicarea unei conexiuni vizuale si sporirea intimitatii.

4) Creearea unei legaturi speciale intre maseuza si receptor.

5) Utilizarea respiratiei, sunetului si a miscarii pentru a trezi orgasmul in intregul corp.

6) Aparitia iluziei de separare de restul lumii, ce permite aparitia unor senzatii unice.

7) Experimentarea unui preludiu orgasmic.

Pregatirea masajului erotic:

Se pregateste o atmosfera calda, intr-un loc linistit si confortabil unde nu vei fi deranjat pentru urmatoarele ore, la lumina lumanarilor sub sunete divine de muzica relaxanta.

Salutul inimii
Salutul inimii este o practica veche pentru recunoasterea divina intre maseuza si receptor. Cei doi se privesc in ochi, fara a rupe contactul vizual, pentru a recunoaste divinitatea trupului prin receptorii vizuali.

Balonul
Balonul reprezinta spatiul  din jurul tau, spatiu in care vei experimenta masajul erotic. Scoate din balon toate lucrurile fizice sau psihice de care nu ai nevoie pentru aceasta experienta si introdu elemente de dragoste si dorinta. Astfel, veti experimenta placerea maxima indusa de masajul erotic.

Dorintele, temerile si limitele.
Odata ce balonul este creat, impartaseste dorintele, temerile si limitele legate de primirea masajului erotic. O persoana vorbeste in timp ce alta persoana asculta, fara prejudecati sau comentarii. Apoi, schimba rolurile.

Urmand aceste indicatii si respectandu-le, extazul este garantat.