• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Ce inseamna masajul erotic?

Masajul erotic presupune efectuarea unor miscari specifice, o combinatie de tehnica si de senzualitate, pentru ca cel care beneficiaza de masaj sa descopere noi senzatii erotice. Masajul erotic si arta masajului corporal sunt preluate din folosofia hindusa si orientala si depasesc, prin intensitate si complexitate, o sedinta de masaj de relaxare.
 
La salonul de masaj erotic Red Lips sunt prezente intotdeauna mai multe maseuze, pentru ca tu sa poti alege dupa criteriile tale, insa exista si maseuri pentru doamne si domnisoare. In mod sigur, masajul erotic poate fi invatat si experimentat si acasa, intre parteneri, acest lucru aducand o mai mare relaxare si armonie in cuplu, un aer proaspat relatiei sau la salon, alegadu-se varianta de masaj pentru cupluri.
 
Mai mult decat un masaj de relaxare, care presupune presiune si atingere in anumite parti ale corpului insistandu-se pe principalele grupe de muschi, masajul erotic se centreaza pe zonele erogene si pe atentia oferita de un partener celuilalt.
 
Stimularea cuprinde tehnici preluate din masajul de relaxare, insa partea de body massage se realizeaza cu tot corpul, dupa cum sugereaza si numele. Mainile, sanii, fesele, abdomenul sunt cele mai usor de folosit in masajul senzual. Masajul erotic presupene acordarea unei atentii sporita la fiecare gest, asa incat sa nu existe senzatii de disconfort.
 
Ambianta din salonul de masaj RedLips Cluj Napoca este perfecta pentru masaj erotic, o camera spatioasa, cu dus propriu pentru igienizare, curata, luminata discret, nelipsind lumanarile parfumate sau betisoarele ce au rol de destindere, muzica in surdina si uleiul de masaj cu arome afrodisace.