• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Ce inseamna masajul erotic

Masajul erotic este una dintre cele mai vechi tehnici de relaxare. Popoarele orientului au fost cele care au inteles primele ca echilibrul dintre minte si trup nu poate fi pastrat in lipsa atingerii fizice si au dezvoltat numeroase tehnici de masaj care aduc relaxare si placere in acelasi timp.

Corpul uman este perfect echipat pentru a percepe senzatiile tactile si nici o alta perceptie vizuala sau auditiva nu poate fi la fel de intima si de placuta.

Masajul erotic se practica intotdeauna intr-o atmosfera aromata cu o lumina discreta si calda pentru ca orice urma de incordare sa dispara; iar maseuzele isi folosesc in modul cel mai senzual intregul trup pentru incitarea simturilor la masaj erotic cluj napoca. Corpul este masat in totalitate mai intens sau mai tandru, in cicluri successive, astfel apare relaxarea, iar cand corpul este pe deplin relaxat, atingerea zonelor erogene aduce placerea.

Masajul erotic este preferat de cei care inteleg placerea si gusta viata, o percep in mod detasat si vor sa o traiasca fara inhibitii, in echilibru.