• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Cum alegem si de ce un masaj Erotic ?

Pornind de la ideea ca suntem fiinte complexe, ne-am putea gandi ca legile atractiei respecta o anumita logica si ca suntem atrasi de reprezentatele sexului feminin,d upa anumite criterii, mai mult sau mai putin individuale.

Luati spre exemplu momentul acela deosebit in care urmeaza sa alegem maseuza pentru o sedinta de masaj erotic Cluj Napoca. Cu cine ne-ar face placere sa impartim relaxarea si rasfatul? Vom fi cu atat mai multumiti cu cat optiunile vor fi mai numeroase si vom alege desigur, domnisoara care ni se pare cea mai atragatoare sau poate mai simpatica ori mai senzuala, vom alege dupa o suma de trasaturi sau poate dupa una singura, dar alegerile noastre vor respecta de foarte multe ori legile prestabilite ale atractiei. Uneori ne va fi poate greu sa ne hotaram,oricum spiritul explorator ne va fi satisfacut doar daca vom alege o persoana noua desi poate este disponibila si o maseuza care ofera servcii de masaj erotic cluj care stim deja ca este talentata si profesionista. Aceasta este unul dintre pricipiile atractiei: satisfacerea curiozitatii instinctuale.

Suntem programati sa fim puternic atrasi de trasaturile simetrice, uniforme si echilibrate pentru ca acestea sunt un simbol al feminitatii adanc intiparit in mintea noastra. Sa ne gandim spre exemplu la sani...ne plac sanii  fermi si voluptuosi, cu sfarcurile bine conturate si roz, acestia sunt senzuali si incitanti pentru noi deoarece respecta principiul armoniei si emana senzualitate.

Vom gasi adeseori atragatoare trasaturile opuse noua; daca esti brunet este foarte probabil sa ti se para sexy o blonda. Deasemenea sunt adeseori irezistibile pentru noi trasaturile rare, cum sunt:buzele pline, gropitele din  obraji, ochii negrii sau verzi. Pe de alta parte, ne vom simti instinctiv atrasi in directia din care realizam ca atractia este reciproca si chimia erotismului potrivita la o galerie de fete cu masaje erotice cluj.

Experienta unui masaj erotic este cu atat mai placuta cu cat ne lasam purtati de intuitie si alegem sa impartim momente de placere cu domnisoara care ne-a atras privirea din secunda in care am intrat pe usa, pentru ca prima alegere este cea autentica, cea care valideaza legile atractiei si respecta chimia  erotismului.