• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Frumusetea si obiectivismul

Se intampla frecvent sa existe clare diferente de opinie in privinta frumusetii feminine, cu exceptia rarelor situatii in care toata lumea este de aceeasi parere. De exemplu cand o femeie este indiscutabil extrem de frumoasa, opiniile sunt in general divergente.

Punand divergentele pe seama preferintelor personale si a fanteziilor intime, ramane de explicat situatia frumusetii universale la masaje erotice cluj. Ce este si cine o are? Acest domeniu a fost si este de un real interes pentru ca ne identificam cu persoanele cu care suntem vazuti in public, ne pasa fie ca vrem fie ca nu de ceea ce cred altii despre noi iar aceste atitudini nu sunt influentabile pentru ca sunt pur si simplu intiparite in creierul nostru. Persoanele pe care le prezentam anturajului sunt o extensie a imaginii noastre care ne intereseaza de fapt, foarte mult.

Well, beauty is not so much in the eye of the beholder after all ...Un numar impresionant de studii au fost facute pe tema frumusetii si a frumusetii feminine in special. S-a plecat de la premiza ca standardele de frumusete au fost atat de diferite de-a lungul timpului incat un numitor comun era practic de neinteles. Daca in anumite perioade femeile cu forme pline, albe si cu bujori erau considerate perfecte, acum trend-ul ne spune ca o femeia supla, inalta si bronzata ar trebui sa fie frumoasa. Deci in trecut nici o femeie de culoare nu era considerata atragatoare? Braziliencele nu erau oare la fel de apetisante ca si acum? Si nu sunt oare acum rusoaicele deschise la culoare femei superbe? Cat de mult ar putea influenta cultura idealul de frumusete?  Marea dezamagire a avut loc atunci cand cercetatorii au observant ca nici unul dintre aceste criterii nu sunt interpretate de mari grupuri de participanti la studii ca simboluri ale frumusetii sau ale puterii de atractie. Spre surprinderea lor, regulile au fost intotdeauna aceleasi, asteptand doar sa fie observate.

Se dovedeste ca frumusetea este foarte mult genetica si biologica, nu are legatura cu rasa, cultura, bronzul si nici macar cu inaltimea. Frumusetea este simetrie si echilibru in forme. Astfel un chip simetric, egal, cu trasaturi fine, cu nasul mic, ochii mari, buzele mai proeminente si pielea catifelata este un chip universal frumos. Poate sa nu fie o persoana prea interesanta, dar aceast chip este unul atragator, dupa singurele reguli valide, cele ale biologiei. Frumusetea trupui este la randul ei direct legata de echilibrul dintre proportii: un diametru exact intre sani si coapse este vazut ca frumos de ochiul masculin, ca semn de sanatate si fertilitate, fie ca este undeva la 85 de cm sau la idealul 90. O femeie cu un indice talie/coapse in jur de 0.7 va avea un fizic atragator indiferent daca are 160 cm sau 175 cm pentru ca va incita simturile sexuale prin echilibrul formelor, semn al sanatatii genetice si biologice angajari la salon de masaj erotic cluj.

Stim deja ca frumusetea este asociata cu tineretea, mai exact frumusetea se incadreaza intr-un interval de varsta cu mijlocul la 24.8 ani si acest criteriu respecta cu strictete regulile naturale ale frumusetii.

Depasind complexele temporale, spatiale si culturale, ceea ce este atragator pare sa fie relativ universal placut ochiului uman pentru ca frumusetea s-a dovedit a fi proportii si simetrii mostenite pe calea sanatatii genetice si biologice. Suntem setati sa consideram o femeie cu aceste proportii atragatoare din punct de vedere fizic.