• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masaj Oriental la Salon Red Lips Cluj

Un masaj facut la momentul potrivit poate fi o binecuvantare. In zilele noastre, oboseala si stresul isi spun cuvantul, oamenii fiind tot mai obositi si incordati din cauza extenuarii fizice. Tot mai multi oameni apeleaza la masaje, fie doar pentru a mai elibera din tensiunea muschiilor si pentru a se relaxa, fie pentru alte scopuri, cum ar fi sa simta placere, acesta fiind mai nou practicat de tot mai multi oameni. Un masaj precum cel oriental imbina relaxarea cu placerea pentru a te face sa te simti ca in al 9-lea cer, fiind lipsit de inhibitii dar totodata fiind de ajutor in remedierea unor probleme.

Masajul oriental, este un masaj ce a fost inspirat din Extremul Orient, din traditia tantrica si yoghina. E un masaj energetic, ideea lui fiind sa se lucreze cu energia sexuala a celui masat si sa o rafineze. Masajul oriental, mai ales practicat des, are multiple efecte: starea de pura placere si de relaxare pe care o resimti in timpul lui ajuta pebarbatii cu probleme de ejaculare precoce sa prelungeasca durata actului sexual. Acesta problema este in general determinata de tensiunea foarte multa ce se aduna in jurul penisului(mai ales in cazul unui preludiu mai lung sau a unei dorinte mai mari ) si aceasta efectiv izbucneste foarte repede pentru ca simte nevoia sa se descatuseze. Prin masaj barbatul invata sa radieze cumva placerea la nivelul intregului corp, micsorandu-se starea de tensiune din zona intima, si putand astfel continua actul sexual, resimtind asa o placere de durata si mult mai mare, cum se intinde pe tot corpul lui nu numai in zona sexului.

Masajul oriental Cluj te poate ajuta cu unele probleme dar totodata te poti bucura de el doar pentru placerea pe care o simti! Indiferent de motivul pentru care ai vrea sa ai parte de acest masaj, vei face o alegere pe deplin multumitoare!