• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masajul erotic si istoria

 Originile masajului de relaxare se regasesc in Antichitate unde era utilizat ca mijloc terapeutic de baza intr-o multitudine de afectiuni, inclusiv in cele cu durere fizica, pentru proprietatile sale calmante si musculotrofice.

Salonul de Masaj erotic Cluj era considerat o modalitate de preludiu de care Anticii se bucurau frecvent. Precum se stie, multe dintre popoarele Orientale impuneau prin traditie o relatie poligama, in timp ce Societatile monogame din acea perioada acceptau mai putine constrangeri in viata intima.

In Roma Antica, masajele erotice ca act de preludiu sau postludiu erau considerate acte de revigorare a intimitatii, esentiale pentru mentinerea virilitatii si a puterii fizice. Placerile, dorintele si indeplinirea fanteziilor intime erau considerate in aceea perioada mai degraba necesitati ale vietii decat simple capricii si membrii inaltei societati se bucurau de placeri proverbiale, ilustrate in numeroasele dovezi istorice din perioada respectiva.

Spre sfarsitul Evului Mediu, masajul erotic Cluj a inceput sa fie utilizat in Europa ca mijloc de tratament al pacientelor suferind de conditia numita isterie. Masajul cu stimularea zonelor erogene era realizat de medic pana in momentul in care pacienta atingea orgasmul, iar daca procedura dura prea mult, sotul era rugat sa asiste. Desi acesta procedura pare acum mult deviata de la normal, era intr-o anumita masura eficienta pentru ca asigura o eliberare substantiala de endorfine responsabile de perceptia senzatiei fericirii in creierul uman si ducea la linistirea pacientei. Tehnica masajul erogen pentru aceasta afectiune a fost inlocuita la sfarsitul anilor 1800 cu primele forme de vibratoare aparute in acea perioada.

In prezent, masajul erotic este un mijloc de preludiu si de relaxare utilizat de numeroase cupluri in viata intima pentru intretinerea acesteia si satisfacerea dorintelor partenerilor.

Masajul erotic profesionist a castigat si el mult teren pe masura ce numeroase tehnici noi si tot mai placute au inceput sa fie puse in aplicare. Exista acum atat metode standardizate de masaj erotic. cat si forme menite sa se adreseze unori gusturi si dorinte individuale. Aceasta metoda erotica de relaxare a ajuns sa fie acceptata in multe locuri ca o parte foarte satisfacatoare a vietii de zi cu zi.