• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masajul Erotic, Terapie de Cuplu la Salon Masaje Erotice Cluj ?

Viata in doi este cel mai fascinant domeniu de studiu, nu numai pentru psihologii avizati, cat si pentru omul de rand, care in fiecare etapa a existentei sale se confrunta cu probleme si suferinte generate de o comunicare defectoasa in cuplu.
De cele mai multe ori lipsa de timp si aparitia rutinei fac din relatia cuplului ceva ce ai dori sa schimbi, dar din cauza obisnuintei si a resentimentelor, nu o fac.
In afara faptului ca este considerat ca fiind unul dintre cele mai puternice afrodisiace, masajul erotic poate fi o adevarata terapie de cuplu, caci, datorita apropierii fizice, creaza o legatura profunda intre parteneri si duce la reducerea inhibitiilor dobandite prin educatie. Totodata, elibereaza organismul de stres si imbunatateste starea de spirit. In concluzie, este o forma excelenta de comunicare intre doi oameni care se iubesc salon masaje erotice cluj napoca.

“Masajul erotic stimuleaza sau mai rau incurca lucrurile?” – raspunsul la intrebare il da psihologul Emilia Potenteu: “Pornind de la premisa ca energia umana fundamentala este cea sexuala, energie ce trebuie amplificata si rafinata, inteleptii Orientului Antic au dezvoltat arta atingerii, arta masajului erotic. Cuplurile care incearca impreuna aceasta experienta dau dovada de incredere si buna comunicare, de respect reciproc si lipsa de prejudecati. Uneori, experienta este chiar recomandata si ofera beneficii substantiale deopotriva ambilor parteneri, oferind informatii si perspective noi in dinamica cuplului.Totusi, trebuie subliniata diferenta dintre a incerca experienta si a deveni o practica frecventa. Sigur ca in cazurile in care cuplul necesita astfel de experiente tot mai des, relatia tinde sa se denatureze, transformandu-se intr-una fara echilibru, in cadrul careia, desensibilizarea erotica este galopanta si fara drum de intoarcere.”
Totusi, parerea specialistilor este ca masajul erotic este o parte fundamentala a vietii noastre sexuale.

In gandirea obisnuita se propaga deseori mitul ca, pentru a face o relatie sa mearga, oamenii trebuie doar sa se iubeasca si sa se potriveasca. Dar nimeni nu detaliaza continutul expresiei „sa se potriveasca” si se asteapta ca potrivirea sa vina de la sine. Relatia perfecta nu se naste de la sine, ci este produsul unui process de invatare reciproc, desfasurat in timp si permanent imbunatatit. Partenerii invata sa se cunoasca, masajul erotic fiind unul dintre procedeele de aprofundare a cunoasterii partenerului.
Scopul general al masajului erotic – si ma refer ca si la terapie de cuplu - este de a-i invata pe parteneri sa comunice sanatos si echilibrat si sa dobandeasca un instrument complex util in rezolvarea problemelor relationale. Poate ca unul dintre punctele forte ale acestei “terapii” este faptul ca se concentreaza foarte mult asupra procesului in sine, beneficiile fiind vizibile in termen scurt. In cazul in care relatia nu este compromisa definitive, aceste beneficii se vor intinde pe o lunga perioada de timp.
Schemele care contamineaza relatiile sunt invatate in procesul de crestere in propria familie, practice sunt dobandite prin educatie. O parte dintre aceste credinte disfunctionale sunt presupuneri despre rolurile pe care le au in cadrul relatiiei, in timp ce cealtele, sunt presupuneri despre interactiunile cuplului in general. Aceste scheme formeaza structura interna a formularilor tip "trebuie", a profetiilor care se autoimplinesc, citirea gandurilor, geloziei, neincrederii care otravesc relatiile prin distorsionarea raspunsurilor si lipsa de comunicare.
Masajul erotic este doar o modalitate de abordare a problemei in incercarea rezolvarii conflictului comportamental.
Acceptarea masajului erotic ca si terapie de cuplu ar duce la rezolvarea a numeroase disfunctionalitati sexuale. Dar pentru a trece peste prejudecati, partenerii trebuie, in primul rand, sa constientizeze problema, iar mai apoi, sa-si si doreasca rezolvarea ei.