• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masajul, relaxarea si echilibrul mintii

Corpul uman are nevoie de atingere si de relaxare pentru a functiona la capacitatile sale optime. Astfel, de fiecare data cand ne supunem unei sedinte prelungite de masaj,oferim trupului si mintii noastre o pauza bine meritata care ne va tonifia psihicul si ne va ajuta sa gandim mai limpede.

S-a demonstrat in ultimii ani ca privarea indelungata de la atingerea fizica precum si reprimarea dorintelor intime are efecte negative asupra sanatatii fizice si psihice ducand la pierderea energiei, a poftei de viata si chiar la depresie. Acest lucru se explica prin faptul ca atunci cand ne lipsim vreme indelungata de astfel de interactiuni si de relaxare, anumite substante incep sa lispseasca din creierul nostru.Trebuie deci sa ne facem timp pentru relaxare si intimitate.

Pe de alta parte, stim cu totii ca senzatiile placute sunt acelea dupa care tanjim in viata si pe care dorim sa le retraim. Impresionant este ca, in pofida asteptarilor experimentam placerea cu creierul mai mult decat cu orice alt organ sau simt.

In momentele extraodinare din viata noastra, in care traim clipe de placere intensa sau stres puternic creierul nostru elibereaza o serie de substante care ne fac fericiti; acestea sunt endorfinele. Daca luam in considerare faptul ca substantele de abuz actioneaza prin mecanisme similare propriilor noastre endorfine, putem spune ca nu trebuie sa ne dorim altceva decat ceea ce propriun nostru creier ne ofera.

Pe parcursul unei sedinte de masaj la un salon masaje erotice cluj avem parte atat de relaxare si atingere intima cat si de placere, lucruri de care este evident ca avem cu adevarat mare nevoie.
Echilibrul mintii se atinge si se pastreaza prin mentinerea unei balante exacte intre aceste substante din creierul nostru, cele ce caracterizeaza relaxarea si cele specific placerii.

Mentinerea acestui echilibru este estentiala pentru sanatatea fizica si psihica pe termen lung.