• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Masajul oriental: stare de bine si relaxare

Masajul oriental este o arta care isi are originea demult, aproximativ in secolul al saptelea. Mahomed considera ca practicile masajului, insotite de momente de relaxare in baile turcesti, asa-zisele camere unde efectuau bai cu aburi, ar ajuta corpul sa obtina purificarea.
Aceasta practica este considerata importanta si pentru purificarea spiritului, de asemenea aceasta tehnica de relaxare este introdusa in practicile religioase.
Beneficiile masajului oriental Cluj la salon Red Lips sunt demonstrate si confirmate de ani de zile, astfel cei care se supun practicilor masajului respectiv percep beneficiile legate de relaxare trupeasca, musculara si spirituala.
In societatea actuala nu este atat de usor sa te relaxezi, sa stii sa daruiesti corpului tau momente de destindere absoluta este aproape imposibil. Suntem prizonierii unui vartej furtunos care inghite munca, familia, casa, preocupari de orice fel. Oferirea posibilitatii de a ne simti liberi de constrangeri mintale si fizice este mai mult decat un beneficiu ce poate fi acordat corpului nostru.
Masajul oriental este o practica ce este efectuata de ani de zile de catre maseuzele noastre.
Astfel, se merge in hammam pentru a ne relaxa cufundati in baile cu aburi, pentru a dilata porii pielii, a relaxa muschii corpului si a parasi mintea. Secretul consta in inceperea unui masaj oriental de la relaxare.
Lumina obscura, parfumurile intense din arome esentiale, umiditatea si caldura ajuta corpul sa se destinda.
Apoi, la finele etapei de relaxare se incepe masajul.
Datorita uleiurilor esentiale ce sunt unse pe pielea goala, maseuza va masa tot corpul, pana cand se va opri in punctele cele mai incordate si dureroase.
Obiectivul va fi de a destinde partile corpului cele mai incercate de stres.
La finele sedintei placute va fi important de a va oferi din nou cateva clipe de relaxare, si de ce nu, savurand un ceai digestiv gustos.
Corpul va parea ca a reinascut, iar senzatia de relaxare si placere va patrunde toata persoana.