• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Cum sa oferi un masaj tantric

Incepe masajul cu partenerul tau intins pe burta. Este foarte important sa il atingi mai fin si mai incet decat o faci de obicei. Focuseaza-te asupra atingerii in sine si respira deodata cu partenerul tau. De fiecare data cand iti tii respiratia, opreste-te usor din masaj si tine mainile pe corpul partenerului. Trage tare aer in piept deoarece acest lucru ii va amintii partenerului tau sa respire. Exploreaza-i trupul ca si cum nu l-ai mai fi atins pana acum. Atinge suav toate zonele unde iti ajung mainile si misca-te exact atunci cand simti nevoie de a o face.

Acesta este un full body masaj, asadar nu uita de zonele care sunt atinse mai rar, cum ar fi partea interioara a coapselor sau fesele. Masajul va fi cat se poate de natural daca nu vei tine cont de timp si de ceea te inconjoara. Pasul urmator este sa ii ceri partenerului sa se intoarca pe spate. Acum este momentul oportun sa ii oferi partenerului tau unele gustari sau bauturi pe care i le-ai pregatit. Incepe urmatorul stadiu al masajului erotic tinand mainile pe pieptul partenerului in zona inimii. Petreceti cateva momente respirand impreuna simtind bataile inimii unui celuilalt.

In pasul urmator incepe sa explorezi partea din fata a trupului partenerului tau.

Indeferent daca masajul erotic va fi prestat asupra unui barbat sau asupra unei femei, intreg corpul va fi masat, incluzand zonele erogene. Energia sexuala poate sa urce si sa coboare in timpul masajului erotic. Lasand lucrurile sa mearga de la sine fara a incerca sa le controlezi va rezulta la ceva minunat cu adevarat tantric.