• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Fericirea, placerea vietii mele

Sa definesti fericirea este una dintre cele mai grele teme pe care o persoana le poate aborda pe parcursul vietii. Suntem constienti ca fiecare traieste diferit fericirea, sau iubirea, ori episoadele dramatice ale vietii. Cu toate acestea, cand te gandesti la fericire, iti imaginezi o stare de beatitudine si de euforie, o magie fizica si psihologica, o armonie cu tine insuti si cu ceilalti.
Psihologul american Robert Misrahi, sustine ca pentru atingerea fericirii este“esential sa ajungem la sentimentul ca viata noastra are un sens axat cu preponderenta pe bucurie. Fericirea inseamna implinirea de sine, accesul la acordul cu tine insuti si la bucuria de-a exista, adica placerea de a trai si a te fi nascut pe aceasta lume.”
Pe de alta parte, profesorul Aurel Romila, a fost mai concret in a defini senzatia de fericire. In opinia lui “ca sa fii fericit, in structura ta psihologica trebuie sa se intrepatrunda si sa stea in echilibru patru factori: cunoasterea, afectivitatea, inteligenta si vointa. Premisa fericirii consta in normalitate si in armonia componentelor fundamentale, pe care le-am amintit. In plus, nimeni nu va reusi sa devina fericit construindu-si fericirea pe nefericirea altora.”
Rutina, plictiseala, stress-ul sunt factori care ne marcheaza viata de zi cu zi. Pentru a atinge starea de beatitudine, macar din cand in cand, ar trebui sa punem in practica schema celor patru elemente mai sus prezentate. Astfel, constientizarea lucrurilor sau a consecintelor faptelor care ne dau starea de bine, este cunoasterea. Apoi, implementarea lor in viata de zi cu zi , ar fi inteligenta, faptul de a nu renunta la ele este vointa, iar trairea lor si “savurarea” lor, este afectivitatea. Asadar, Dragul Meu/Draga Mea, da-mi voie sa-ti produc placere si sa-ti aduc fericirea!!
Vrei sa-i arati partenerului tau ca il iubesti? Fa-o intr-un mod inedit si personal. Alege pentru el un masaj erotic. Masajul il poti face tu sau poti alege una dintre variantele oferite pe piata. Dar daca vei avea curajul si desinhibitia de a-i face chiar tu aceasta placuta surpriza, trebuie sa ai in vedere cativa pasi masaj erotic cluj napoca.
Primul lucru de care trebuie sa tii cont este ca tehnicile de masaj erotic se axeaza pe miscari lente. Masajul erotic constituie o experienta senzuala, nu sexuala. Atunci cand realizezi masajul trebuie sa te bucuri de experienta daruirii, lent, fara sa te gandesti la cat timp dureaza sau daca el iti va intoarce gestul. Ceea ce tu trebuie sa creezi este apropierea emotionala, pentru ca scopul masajului nu este sa-l exicti ci sa-i stimulezi trairile.
Masajul erotic trebuie sa fie atingerea care iti provoaca fiori de placere, trupul nostru doreste in fiecare clipa sa fie atins... Atinge-i incet... fara graba... fiecare portiune a trupului iubit…
Nu uita de atmosfera pe care trebuie sa o creezi. Linistea si calmul trebuie sa predomine mediul inconjurator, fara elemente care ar putea sa-I distraga atentia de la miscarile tale. Foloseste uleiuri de masaj parfumate cu aroma care ii place, astfel ai mai facut un pas spre starea de beatitudine.
Nu fi stresat/a ca nu ai mai facut asta niciodata. Totul depinde de imaginatia ta! Acorda importana si capului, terminatiile nervoase de la nivelul scalpului sunt foarte sensibile!
Mangaierile trebuie sa fie variate ca si intensitate si ca atingere. De la o usoara “adiere” cu varful degetelor, la apasari intense cu intreaga palma.
Nu uita ca atingerile se pot face nu numai cu mainile… buze, par, ureche, nas, si, foarte important vocea. Intreaba-ti partenerul tot timpul ce ii face cea mai mare placere. Incearca sa-i comunici dorinta ta de a-l face fericit si fa-l sa-ti marturiseasca dorintele…
In timpul masajului fii atent/a la reactiile pe care le are. Un oftat, o decontractare subita a unui muschi sau o miscare involuntara a corpului iti pot da indicii despre cum ii poti procura relaxarea dorita.
Este modul perfect pentru amandoi pentru a incheia o zi stresanta. O baie calda, un masaj erotic, o atmosfera calma si parfumata si o sticla de sampanie.
Crezi ca ai atinge starea de beatitudine?... Crezi ca, pentru o fractiune de secunda, ai atinge FERICIREA? …