• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Ma atingi, te rog?

Zonele erogene pot fi mai mult sau mai putin extinse, mai mult sau mai putin numeroase si mai mult sau mai putin sensibile, iar aceste criterii variaza in functie de sex, varsta si persoana. Pentru a afla zonele erogene ale persoanei pe care o iubesti si daca vrei sa o faci fericita, singura solutie este sa incerci sa cunosti trupul de langa tine!

In realitate, intregul corp este o zona erogena, dar sunt puncte care la o simpla atingere iti dau senzatii coplesitoare. Incurajarea si stimularea acestor zone, cu mangaieri experte trimite mesaje complexe creierului, care le transforma in influente nervoase. Aceste influente sunt apoi trimise imediat inapoi la organele genitale, in forma de sentimente intense de fericire si de stare de bine. Este clar, in lumina celor de mai sus, faptul ca zona erogena principala este creierul, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Zonele erogene pot fi impartite in doua categorii: primare si secundare.

Zonele erogene primare sunt cele strans legate de orgasm, dar acum ne vom ocupa de acestea. Mult mai interesante si contradictorii sunt zonele erogene care fac parte din a doua categorie, cea secundara.

In ceea ce priveste zonele erogene secundare, pot fi impartite in trei locatii, a caror putere erogena se dezvolta intr-o directie ascendenta. Astfel se discuta despre zonele erogene extra-genitale, a caror intensitate si suprafata sunt variabile de la o persoana la alta, in functie de gradul de trezire erotica si energia vitala. Apoi este zona para-genitala (partea de jos a abdomenului, regiunea burtii si a perineului), si care este aproape identica la ambele sexe, avand in ambele cazuri, aproape acelasi potential excitant. Ultima categorie, cea a zonelor erogene genitale, implica toate organele genitale externe. Sunt sensibile la orice fel de stimul erotic, mai ales daca este persistent. Sensibilitatea lor este destul de pronuntata, dar, de asemenea ca si in celelalte cazuri de atingere, stimularea lor nu duce imediat la trairea starii de orgasm. Din aceasta cauza, partenerii se pot “juca” ore in sir fara a ajunge la pragul maxim de placere, dar oferind in acelasi timp un nivel foarte ridicat de excitare, angajarea si, mai presus de toate cunoastere intima.

Fiecare barbat ajuns la maturitate sexuala are preferintele lui cand vine vorba de atingeri erotice. Exista un set de atingeri cu care niciodata nu dai gres, oricat de pretentios ar fi barbatul de langa tine. Trebuie avut insa grija la “cantitate”. Daca ii stimulezi prea mult o anumita zona, o sa ajunga sa nu mai simta nimic, ba dimpotriva, chiar sa il enerveze. Si atunci, cum iti dai seama cand trebuie sa te opresti? Daca il atingi cu buricele degetelor sau cu limba si nu simti o usoara miscare a pielii, sau vezi ca el nu are nicio reactie, atunci opreste-te!.

Placerea incepe de la creier. Asa cum spuneam, creierul este principala zona erogena a corpului, deci, seductia, trebuie sa inceapa de “sus”; cu atmosfera creata special pentru a ajuta atingerea beatitudinii. Mai apoi, plimba-ti degetele pe pieptul lui, apoi pe stomac, pe solduri si pe interiorul coapselor, dar nu si pe penis. Musca-i lobul urechii, saruta-l pe gat, gadila-l cu limba si in acelasi timp misca-ti mana de sus pana jos pe corpul lui. Ofera si primeste!

Atingerile sunt excitante pentru barbat, dar experienta erotica impune si reciproca. Astfel, nu numai tu il poti innebuni de placere, ci si el o poate face cu doar cateva atingeri, chiar in timp ce tu “te joci” cu corpul lui. Mergand pe principiul ,,cat dai, atat primesti", sa nu uiti faptul ca pentru un barbat este si mai excitant daca il lasi sa te atinga putin in timp ce tu iti faci de cap explorandu-i in voie corpul.

In concluzie, trebuie sa se subliniez placerea erotica este o experienta pe care fiecare o traieste in mod unic si personal: ceea ce este excitant pentru cineva s-ar putea sa se dovedeasca lipsit de interes pentru altcineva. Nu exista reguli. Cu toate acestea, exista o modalitate foarte simpla de initiere in cunoasterea zonelor erogene ale partenerului: fa-ti cunoscute partenerului dorintele, comunica-le liber, indruma-l cu delicatete si vei avea clipe de incantare! Spune-i cum iti poate da placere si atunci vei avea intelegere reciproca, dragoste, bucurie si libertate.