• Masaj Erotic Cluj
  • Deplasari la hotel Escorte Cluj
  • Show Erotic

Sarutul Francez

Sarutul francez, atat de hulit si considerat atat de vulgar, este un sarut in care limbile celor doi participanti se ating. O expresie veche pentru sarutul francez este cataglottis, cata-mai jos si glottis-glota. In limba franceza, aceasta este numit pur si simplu embrasser avec la langue, in traducere literala-sarut cu limba; i se mai spunea in mod paradoxal, Florentin Baiser-sarutul florentin.

Sarutul francez este cu siguranta cel mai faimos sarut, si este strans legat de atingerea limbilor. Este, de obicei, un sarut romantic, cu implicatii sexuale. Pentru cei care sunt incepatori, sarutul francez este un sarut cu siguranta mult mai dificil decat alte tipuri, cum ar fi sarutul inocent sau de sarutul eschimos, dar este cu siguranta cel mai pasional si profund sarut care se poate da! Sarutul frantuzesc este ca un magnet, iti vine spontan si inconstient, chiar daca nu ai mai incercat experienta, simti dorinta incontrolabila a unei atingeri mai intime.

Sarutul francez stimuleaza buzele, limba si gura, zone foarte sensibile la atingere, iar practica este considerata placuta, foarte intima si senzuala. Spre deosebire de alte forme de sarut, episoadele de sarut francez pot fi adesea prelungite, intensificate si pot deveni estrem de pasionale. Datorita capacitatii sale de a trezi sentimente sexuale (sau furie, distractie, batjocura sau dezgust), sarutul francez este inca descurajat in multe parti ale lumii.

Sarutul frantuzesc are intotdeauna si partile sale bune. Aceasta a intretinut zilnic tandretea, intimitatea si dorinta cuplului. Dar el, sarutul francez, e mult mai mult pentru cuplurile aflate in anumite faze de curtare.

Iata, deci, cateva sfaturi mici, care va vor aduce satisfactia fara prea mult efort.

Inainte de a saruta buzele, saruta cu ochii! Uita-te cu atentie in ochii partenerului pentru cateva secunde inainte de a aborda problema fundamentala.

Aprofundeaza sarutul pas cu pas! Nu ataca imediat amigdalele. Inainte de orice trebuie sa incepi cu atingerea buzelor. Doar o adiere… apoi un sarut mai mic, apoi inca un sarut, apoi altul si…

Cuvantul “sicanare”! Exista “conceptul de aperitive”! Nu da totul de la inceput.

Fixeaza-ti tinta! Nu incerca sa cuprinzi toata fata cu un singur sarut dintr-o singura suflare. Cu siguranta s-a spalat pe fata! Incepe cu obrazul, coltul gurii, gatul sau chiar o spanceana. Dar, pentru numele lui Dumnezeu, nu pe toate odata.

Daca ii simti omusorul, cu siguranta procedura este gresita. Nu e la un control medical! Retrage-te!

Daca are barbia umeda, e clar ca nu faci ceva bine. Inghite-ti pur si simplu saliva si situatia se va schimba!

Evita sa tii muschiul lingual dreapt si rigid pentru tot timpul. Nu vei transmite mesajul subliminal corect. Pe de alta parte, va fi convinsa ca nu esti un expert.

Nu este bine nici atunci cand ai limba ca o carpa, uda, neajutorata si extinsa in toata gura. Exista solutii de mijloc.

Nu uita regula alternantei! Mai ales daca sarutul dureaza o perioada lunga de timp (Oh. Da ...!) nu te limita la un singur fel de miscare! Se va plictisi de moarte.

Iti poti imagina o moara de vant sau miscarile pe care le face furnicarul cu limba in cautarea hranei? Uita de ele!!

Nu te lasa orbit de orgoliu. Ea iti va transmite mici semnale daca sarutul nu este chiar asa cum si-l doreste. Nu este o critica, este doar o invitatie la o prestatie mai buna!

Un sarut nu este doar cu gura! Un sarut adevarat cuprinde si mainile, obrajii, nasul, ochii, respiratia, toate se ating! Foloseste-le!

Distreaza-te si relaxeaza-te! Este doar un sarut. E adevarat ca de aici porneste totul si de acest sarut depinde aproape totul, desigur. Deci nu te grabi.

Un sarut trebuie sa fie un SARUT!